Postai meghatalmazás

Ön vidéken lakik és nincs ideje a székhely szerinti postára leadni a postai meghatalmazását?
Semmi gond, mert ha a Meghatalmazott.hu székhelyszolgáltató irodával kötött szerződés magában foglalja a postai meghatalmazások leadását.

Vidéken, a helyi postán érvényesíti az általunk kiállított postai meghatalmazást mikor ez megtörtént vissza, kéri és a társaságszerződés és az aláírási címpéldány fénymásolatával, elküldi címünkre.

Ezek után Ön nyugodtan dolgozhat, mert kollégáink leadják a székhely szerinti postán az Ön meghatalmazását.

Ne feledje érvényesítéskor a postára vinnie kel az alábbi iratokat:
•    Eredeti társaságszerződést
•    Eredeti aláírási címpéldány
•    Aláírási címpéldány fénymásolata
•    Cégkivonat vagy végzés

A meghatalmazásokat kizárólag csak az ügyvezető érvényesítheti és csak a postán, írhatja alá postai alkalmazottak előtt.

Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy a vidéken érvényesített postai meghatalmazások eltűnnek a két posta között.
Volt olyan ügyfelünk, aki kétszer is elküldte a székhely szerinti postára és mind a kétszer elveszett.
Ez annak köszönhető, hogy a postán dolgozó alkalmazottaknak nagyon sok munkájuk van, és nem tudnak oda figyelni mindenre. De mi mindenkit egyformán kezelünk és leadjuk az Ön meghatalmazását személyesen.

Ha nem adja le a postai meghatalmazást, akkor csak értesítőt állmódunkban átvenni. Utána 5-napig bent van a postán a levele, majd még egyszer megpróbálják kézbesíteni. A második próbálkozás után a posta szintén 5-napig tárolja majd vissza, küldi a feladónak. Ekkor a feladó kézbesítettnek veszi a levelet.

Figyelem a cégalapítás vagy székhely módosítás bejegyzése után az NAV (APEH) 1-2 héttel levelet küld cégének, amit a postai meghatalmazással lehet átvenni.

A Living Hope Team Kft  Postai meghatalmazással veszi át Cége leveleit.

A Meghatalmazott.hu székhelyszolgáltatása nem számol fel Önnek ezért a szolgáltatásért külön díjat, mert ezt is magában foglalja a székhely-szolgáltatási díj.