Cégalapítás

  • Cégalapítás bruttó 50.000 Ft  amennyiben ha székhelyünket veszi igénybe (1 személyes Kft vagy Bt, Magyar tulajdonos, 10 tevékenységi kör).
  • Cégmódosítás bruttó 50.000 Ft
    Üzletrész-átruházás bruttó 80.000 Ft külföldi ügyvezető és székhelyszerződés esetén.

Cégalapítás menete:            

Irodánk vállalja Kft, Bt alapítását. Hívjon bizalommal és lebonyolítjuk cégalapítását, cégbejegyezését az Ön székhelyéhez tartozó Cégbíróságon. Cégünk és ügyvédünk nagy rutinnal rendelkezik így 2-3 nap elteltével a telefonos egyeztetéstől számítva teljes erővel, dogozhat cégével.

Ma a leggyakoribb cégforma a Kft. Az egyszemélyes Kft-nek 3.000.000 Ft törzstőkével kell, hogy rendelkezzen. Cégbejegyzés után 8 nappal meg kell nyitni a Társaság bankszámláját ahol fel kell tüntetni a 3.000.000 Ft törzstőkét. Számlanyitáskor minimum 100.000 Ft készpénzt a Cég javára kel bocsátani és betenni a bankszámlára törzstőkeként.  Ezt a pénzt 1 nap múlva le lehet venni majd a maradék 2.900.000 Ft-t 1-év alatt kell feltüntetni a számlán törzstőkeként.

A kétszemélyes vagy több személyes Kft esetén minimum a törzstőke felét kell betenni a cégszámlájára.

A tagok törzsbetétje minimum 100.000Ft-nak kell, hogy legyen.

A Kft a Korlátolt Felelősségű Társaság rövidítése, ami azt jelent, hogy a Társaság ügyvezetője csak a törzstőke erejéig fellelős a cégért.

Az ügyvezető az a személy a Társaságban, aki kizárólagosan jogosult a cégbejegyzésre és a cégügyeiben a hivatalos aláírásra. Vagy is Ő az  aláíró személy.

A céget alapító vagy a céget módosító ügyvédnek állíthat ki aláírási mintát.  Ez megegyezik a közjegyző által készített aláírási címpéldánnyal. A két okirat azonos cél szolgál csak az egyiket az ügyvéd állítja ki míg a másikat közjegyző.

Alapító okiratnak nevezzük az egyszemélyes Kft alapító szerződését. Társasági szerződésnek pedig a két vagy több személyes Kft alapító okiratát.

Cégalapítás után az ügyvéd kap a Cégbíróságtól egy elektronikus végzést, más néven E-aktát. Ez egy speciális fáj, amit a bakoknak tovább kel küldeni a számla megnyitásához.

Ne felejtkezzen arról, hogy a Könyvelő fontos egy cég életében. Tehát bejegyzés után egyből készíttesse el vele  a bejelentéseket az Apeh felé, az aktuális Polgármesteri hivatal adóügyosztálya felé, és a KSH felé. ez fontosabb mint gondolná.

Telefonos megbeszélés után irodánk melyben székhelyszolgáltatást biztosítunk, elkészíti papírjait és akár  1 órán belül aláírhatja a kész papírokat. Az illeték elutalásától számítva 2-3 napon belül megtörténik a cégbejegyzés. Majd emailben megkapja tőlünk az e-aktát, hogy pontot tegyünk cégalapítására. Ha elutasítják, cégnevét 8 napja van az elutasítástól számítva, hogy új nevet válasszon és, hogy a 15.000Ft illeték érvényessége megmaradjon. Amennyiben túllépi a 8 napot a Cégbíróság tudomásul veszi azt, hogy lemond a fellebbezési jogáról és elveszíti a 15000Ft illeték az érvényességét.

Egyszemélyes Kft alapítása esetében szükséges adatok

Kft neveSzékhely címKft email cím

Ügyvezető neve ( anyja neve, lakcíme, adószáma)

-Tevékenységkör 2008-as teaor számok

-Törzstőke (minimum 3.000.000) –Törzstőke kezdő befizetés 100.000

 

-Telephely vagy fióktelep címe

Több személyes Kft alapítása esetében változott feltételek:

– Törzstőke minimum 3.000.000 Ft esetén kezdő befizetés 1.500.000 Ft –

A tagok betétjének hányadosa oszthatónak kell 100.000-el.

Rendelje meg szolgáltatásunkat: info.hu@gmail.com 20-463-5994

Tekintse meg a további szolgáltatásainkat