Székhelyszolgáltatás egyéni vállalkozóknak

Tudta, hogy egyéni vállalkozók is vehetnek igénybe székhelyszolgáltatást?

Egyéni vállalkozói igazolványt akar igénybe venni, de albérletben lakik, és a főbérlője nem engedi, hogy bejelentse a lakásba az egyéni vállalkozását?

Mit tegyen, ha olyan tevékenységet akar folytatni, amihez nincs szükség drága irodára? A szülői házba nem akarja, vagy nem engedik bevinni az egyéni vállalkozását?

Ilyen esetekben kiváló Önnek a székhelyszolgáltatás, melyet egyéni vállalkozóként igénybe vehet.

Miért jó egyéni vállalkozóként a székhelyszolgáltatás?

  • időt spórolunk meg Önnek, hisz nem kell a postára rohangálni a céges levelek miatt
  • pénzt spórolunk meg Önnek, hisz nincs szükség drága postai átirányításra

Nézzük, melyik az a 6 legfontosabb szolgáltatásunk, melyet egyéni vállalkozóknak kínálunk székhelyszolgáltatás mellé

  • Székhelycím: nem kell az otthonába bejelenteni cégét, így abban az esetben is kiválthatja egyéni vállalkozói igazolványát, ha azt a főbérlője vagy a szülei nem engedik bejelenteni az otthonába, valamint ha Ön nem akarja az otthonát a céges dolgokkal keverni.
  • Levelezési címet biztosítunk, melynek köszönhetően nincs szükség külön levelezési címre, mert átvesszük leveleit, melyről hetente kétszer értesítjük elsődlegesen telefonon majd e-mailben, így tudomása van a cége leveleiről anélkül, hogy Önnek a postafiókot kellene bérelnie sok-sok pénzért vagy postára rohangálnia
  • Levél szkennelés: ez a legkényelmesebb szolgáltatásunk Önnek, hisz be se kell hozzánk fáradnia a leveleiért vagy postán sorban állnia, és átvenni a hivatalos leveleket.  Székhelyszolgáltatásunk leveszi ezt a terhet az Ön válláról, így ismét időt és pénzt takarítunk meg Önnek.
  • Telefonos ügyfélszolgálat: ügyfelei üzenetet hagyhatnak az Ön részére. Ezt a szolgáltatást azoknak az egyéni vállalkozóknak kínáljuk, akiknek fontos, hogy legyen egy vezetékes telefonszámuk.
  • Tárgyaló használat internettel: ez a szolgáltatás azoknak jó, akik megbeszéléseket tartanak, de nincs szükségük irodára, és nem egy kávézóban akarják céges ügyeiket megbeszélni. Egyéni vállalkozók székhelyszolgáltató irodánkban ezt díjmentesen megtehetik
  • Levelét postázzuk: Kérésére az Ön által kért rendszerességgel leveleit postára adjuk és elsőbbségivel elküldjük. Ezt abban az esetben javasoljuk Önnek, ha Ön olyan egyéni vállalkozóként igényel székhelyszolgáltatást mely rendszeresen számít levelekre, és szeretné magánál tudni az eredeti példányokat.

Ugye, mennyi előnye van egyéni vállalkozóként székhelyszolgáltatást igényelni?

Ön elfoglalt üzletember és nincs ideje eljönni a Budapesti székhelyszolgáltató irodánkban?

Van egy jó hírem az Ön számára.  Amennyiben minimum 6 hónapra köt velünk szerződést Budapest és Budaörs területén térítésmentesen kimegyünk Önhöz, és megkötjük Önnel a szerződést székhelyszolgáltatásra egyéni vállalkozás esetében is.

E-mailben elküldi nekünk a szükséges adatokat a szerződés megkötéséhez, mi odamegyünk Önhöz, és Önnek az előre elkészített szerződést átolvasás után csak alá kell írnia, így időt és pénzt takarítunk meg Önnek.

Hívjon bizalommal a +3620 463 5994 telefonszámon!