Kft alapítás menete 2014-ben

2014-ben nagyon sok jogszabályváltozás történt a kft. alapítással kapcsolatban.
Legfontosabb változás a törzstőke emelés volt.
A kormány elfogadta az új polgári törvényeket, amely 2014. március 15.-i nappal lép hatályba. A törvény több olyan pontot, rendelkezést tartalmaz, amely érinti a cégek életét. A kft alapításra vonatkozó szabályok, törvények is változni fognak. Az érvénybe levő rendelkezések szerint ma 500.000 Ft törzstőkével lehet kft-t alapítani. 2014. március 15-től törzstőke 500.000 Ft-ról 3.000.000 millióra emelkedett.

2014. március 15-e előtt alakult cégeknek meg kell emelni a törzstőkéjét 3.000.000 Ft-ra vagy apportot kell betenni a hiányzó törzstőke erejéig. Erre 2 évet kaptak a cégek. De az első módosításnál kötelező a törzstőke emelés.

Kft alapítás azoknak javasolt, akik nagy összegű forgalom lebonyolítására akarnak céget alapítani.

A kft cégforma nagy előnye az is, hogy a tulajdonosok az alapító szerződésben rögzített összeggel felelnek és nem a saját vagyonukkal, mint az egyéni vállalkozók vagy a Betéti társaságok.

A többszemélyes kft, és az egyszemélyes kft alapításakor célszerű egy tulajdonostól független székhelyet bérelni. A székhely kiválasztásban érdemes körültekintőnek lenni, hogy ár-érték arányban mit nyújt egy székhelyszolgáltató.

Egyszemélyes kft-jét Ön nálunk alapíjat meg akkor a cégalapítás költsége csak br 14.000 Ft 10 tevékenységi körig.

Tekintse meg székhelyszolgáltatásunk leírását, nézze meg, hogy mennyi extra kényelmi szolgáltatást kap a székhelyszolgáltatással.

A székhelyszolgáltatásunkban a legfontosabb, hogy postaimeghatalmazással kollégánk átveszi az Ön céges leveleit, melyet szkennelve átküldünk az Ön által megadott e-mail címre, így nem Önnek kell postára rohangálni.
Természetesen azoknak a cégeknek igazán hasznos ez, akik nem helyhez kötött tevékenységet végeznek: pl. fodrásznál ez nem annyira fontos, mint egy tanácsadó tréner cégnél.

A Meghatalmazott.hu Kft székhelyszolgáltatásának segítsége, hogy a nagy törzstőke mellett legalább a cégalapítást és székhelyszolgáltatást 2014-ben is kedvező áron biztosítja.
Tekintse meg cégalapításról szóló ajánlatunkat. Győződjön meg róla, hogy megéri-e Önnek nálunk alapítani a kft-t, melyhez székhelyet biztosítunk.
Bízza szakemberre a kft alapítást és Önnek csak a szerződés aláírására kell befáradnia hozzánk.
A székhelyszolgáltató csapata időt és pénzt takarít meg Önnek, és megkíméli a fárasztó hivatalos ügyintézéstől.
Bármi kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal. Elérhetőségeinket itt találja.